fbpx

Competentieboek

Hrmforce Competentieboek

Met dit handzame praktische boek bent u zelf in staat om op efficiënte, praktische en professionele wijze te selecteren, ontwikkelen en beoordelen. Het betreft een naslagwerk met daarin 50 competenties die gedrag meetbaar en bespreekbaar maken.

Per competentie wordt de definitie gegeven met voorbeeldgedragingen op 4 niveaus (beginner, operationeel, tactisch en strategisch) inclusief selectievragen, ontwikkeltips en adviezen voor coaching. De competenties worden benut in de online applicatie van hrmforce waarin het talent, de ontwikkelbaarheid en het huidige niveau van de competenties gemeten kan worden.

Het boek is ook handig in combinatie met de Big50 Personality-test. Dit assessment geeft kandidaten meer inzicht in hun (ontwikkelbare) competenties. Bekijk ook de 360 graden feedback, een methode die inzicht geeft in de kwaliteiten van de kandidaat door feedback te vragen aan verschillende mensen waar hij/zij mee werkt (360 graden).

 

Het competentieboek bestellen

Het hrmforce competentieboek kost €44,- en is te bestellen via onze webshop. Klik hier om het hrmforce competentieboek te bestellen.