fbpx

Sneller en beter kandidaten selecteren.

Onze vragenlijsten en matching oplossing identificeren de beste kandidaten en maken het selecteren van kandidaten simpeler, sneller en meer objectief.

Voorspel succes met onze wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten.

Door op basis van data analyse of een best practice onderzoek alleen voor de functie relevante vragenlijsten te gebruiken vult de kandidaat alleen de noodzakelijke vragenlijsten in. Doel van de vragenlijsten is om de kans op succes in de toekomst te kunnen voorspellen. Door objectieve analyse van de kandidaat worden alleen de kandidaten met de grootste kans op succes naar de volgende ronde verwezen. De rapportages geven input voor betere, inhoudelijke gesprekken. Hiermee ontstaat er voor werkgever en sollicitant meer inzicht in kwaliteiten en mogelijke valkuilen. Met behulp van hrmforce recruitment worden alleen de meest succesvolle kandidaten aangenomen, waardoor betere resultaten en meer winst wordt behaald. Ook wordt tijd bespaart in het managen van ongeschikte medewerkers.

Device Frame

Matching met hrmforce in het kort:

  • Match resultaten uit de vragenlijsten met functieprofielen
  • Stel een specifiek functieprofiel samen door relevante factoren te selecteren uit de assessments als de Big Fifty Persoonlijkheid, DrijfverenLeiderschap en Cognitieve Capaciteiten
  • Geef het gewenste niveau per geselecteerde factor aan, bijvoorbeeld 8-10
  • Genereer een ranking van kandidaten, scores variëren van 100% – 0%
  • Klik op een kandidaat om gedetailleerde informatie omtrent de match te krijgen
  • Print uw ranking, gedetailleerde kandidaat informatie en interview vragen
  • Vervolg uw recruitment proces met de best matchende kandidaten

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen

Vraag een hrmforce Matching demo aan

Heeft u vragen over hrmforce matching of wilt u meer informatie? Neem dan via onderstaand formulier contact op met een van onze adviseurs. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraag oplossing