fbpx

Hrmforce geeft verschillende gebruikers trainingen. Bekijk de mogelijkheden.

Met een certificatietraining van hrmforce leer je werken met onze vragenlijsten en oplossingen. Je leert resultaten correct te interpreteren en deze zorgvuldig terug te koppelen. Op verzoek, vaak samen met onze partners, bieden we aanvullende trainingen op maat aan. Onze manier van werken is nuchter en no-nonsense, concreet en indringend, maar met gevoel voor humor en flair.

gesprekscyclus hrmforce

Werkwijze

Samen met u formuleren we de juiste probleemstelling en de best passende aanpak. We kunnen hiervoor een breed scala aan interventies inzetten. Niet alleen trainingen, maar bijvoorbeeld ook workshops, coaching en competentieontwikkeling. De werkvormen die we toepassen zijn vernieuwend en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar bovenal verrassend en inspirerend. Voor een optimaal leerrendement laten we onze interventies aansluiten op jouw werksituatie.

We geloven dat organisaties succesvol zijn als er een optimale afstemming is tussen de organisatiedoelen en de talenten van medewerkers. Daarom richten we ons zowel op het sturen van de organisatieverandering als op het organiseren van leerprocessen, waardoor medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen.

Uitgelichte trainingen

Training aanbieden

Voordat u iemand een training aanbiedt, denk dan aan deze belangrijke zaken:

  • Past de training bij de talenten van de kandidaat op basis van persoonlijkheid?
  • Is het gewenste gedrag makkelijk ontwikkelbaar?
  • Is de training vitaal voor de functie of voor het functioneren van de kandidaat ?
  • Wordt het werk of motivatie van de kandidaat echt beter door de training?
  • Welke cognitieve vaardigheden moet iemand bezitten om mee te kunnen?
  • Biedt de training voldoende of juist te weinig uitdaging?
  • Is een collectieve training wel gerechtvaardigd? Passen bepaalde individuele trajecten?

Het is aan te raden om altijd een nulmeting te doen. Na de training kunt u dan vast stellen of uw investeringen wel renderen.

De trainingen zijn voor groepen vanaf 6 personen op maat af te nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Daarnaast geven wij regelmatig trainingen waar individuele deelnemers zich voor kunnen inschrijven.

Klik hier om naar de trainingskalender te gaan, voor een overzicht van alle trainingsdata, de locaties en prijzen.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen

Vraag een training aan

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies?
Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.

Aanvraag advies