fbpx

Online assessments

360 Graden Feedback

Fase:
Ontwikkeling, functioneren & beoordelen

Doel:
Verschaffen feedback (360 graden) met betrekking tot vaardigheden, capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en andere werk gerelateerde kenmerken.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
+/- 25 minuten

Vorm:
Gemiddeld 60 vragen. De vragenlijst bestaat uit gesloten vragen, aangevuld met 3 open vragen: wat moet de medewerker blijven doen, gaan doen en niet meer doen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een extra open vraag toe te voegen.

Extra:
Er is tevens een 360 Graden Feedback CanMeds test beschikbaar. Wereldwijd geaccepteerd als basis voor competentie ontwikkeling binnen de zorgsector. Daarnaast is deze test beschikbaar als Appraisal en Competency Check.

Uitleg

Constructieve feedback is essentieel voor de ontwikkeling van uw personeel. De 360 Graden Feedback test verschaft de medewerker gedetailleerde feedback met betrekking tot vaardigheden, capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en andere werk gerelateerde kenmerken.

De 360 graden staan voor de verschillende perspectieven van waaruit de medewerker feedback ontvangt. Feedback vanuit zichzelf, managers, medewerkers, collega’s, (interne) klanten en andere relevante partijen.

De kandidaat krijgt met de 360 Graden Feedback test feedback over hoe hij/zij zichzelf ziet, maar tevens over hoe hij/zij overkomt op anderen. Daarnaast wordt het belang van bepaalde competenties voor een functie beoordeeld, sterke en zwakke punten van de medewerker benoemd en wordt een aanzet gegeven voor een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP).

Meer weten over deze test? Neem contact met ons op.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.