fbpx

Ontdek de mogelijkheden van hrmforce talent management voor uw organisatie.

Gebaseerd op de visie en doelen van uw organisatie kan hrmforce ondersteunen om de in-, door- en stroom van talenten goed te organiseren door de verschillende processen en hulpmiddelen te analyseren en waar nodig verbeteringen te implementeren.

Strategisch talent management

Als men de 80-20 regel toepast op recruitment, blijkt dat 20% van de aangeworven kandidaten voor 80% van de resultaten zorgt. Meer dan ooit ligt de focus van bedrijven op het werven van deze toptalenten. Door de huidige economische omstandigheden is het echter ook noodzakelijk om talent in de organisatie te herkennen en te benutten. Dit talent zal gemanaged, gemotiveerd en behouden moeten worden voor de organisatie. Talent management is het analyseren en verder benutten van de talenten van medewerkers en managers. Kritisch kijken hoe de organisatie met haar medewerkers en managers haar strategie en ambities kan blijven realiseren. Vernieuwend denken over loopbaanbeleid dat gebaseerd is op gezonde en volwassen samenwerking en vertrouwen. Geen ‘quick win’, maar een duurzame oplossing die individuele en collectieve ambities met elkaar verbindt.

De planning van strategisch talent management bij hrmforce bestaat uit drie fases:

  1. Identificeren van talent
  2. Ontwikkelen van talent
  3. Behoud van talent
gesprekscyclus hrmforce

Identificeren van talent

Talenten worden doorgaans als vanzelfsprekend gezien. Vaak zijn medewerkers zich er niet van bewust en weten ze niet hoe hun talenten kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie. Wanneer u het talent in uw organisatie optimaal wilt benutten, wilt u eerst weten welk talent u in huis heeft. Om deze talenten te kunnen identificeren biedt hrmforce u diverse meetinstrumenten aan.

Ontwikkelen van talent

Talenten komen o.a. voort uit de persoonlijkheid, intelligentie en werkstijl van een medewerker. Het herkennen van talent is geen garantie voor de ontwikkeling hiervan. Om uw organisatie een impuls te geven, kunt u door middel van talent development het talent ook daadwerkelijk gaan ontwikkelen. Hrmforce maakt hierbij gebruik van meerdere hulpmiddelen zoals een development center, training en individuele loopbaanbegeleiding. Het program wordt altijd op maat samengesteld door onze adviseurs.

Behoud van talent

Na het herkennen en ontwikkelen van talent volgt de vraag hoe u ervoor zorgt dat het talent in uw organisatie blijft. Een oplossing is om de verhouding van de vaardigheden van een medewerker en de uitdagingen op het werk te optimaliseren. Dan is een medewerker immers het meest productief en wordt recht gedaan aan zijn/haar kwaliteiten. Bij talent management wordt een specifiek en op uw organisatie gericht plan opgesteld om het talent nu en in de toekomst te behouden.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen

Vraag talent management aan

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.

Aanvraag advies