fbpx

Verhoog uw duurzame inzetbaarheid in een gezonde organisatie.

Hrmforce Employability verhoogt het engagement, bevordert de carrière ontwikkeling en faciliteert outplacement. Employability stelt medewerkers en HR afdeling in staat om een brede ontwikkeling van de carrière te stimuleren. Employability bevat met behulp van (eigen) Pulse Surveys een aantal sterke kenmerken die jouw organisatie kunnen verbeteren.

De kracht van betere inzetbaarheid

Onze Employability oplossing ondersteunt interne en externe loopbaan ontwikkeling. Het verhoogt het engagement van medewerkers en voorkomt dat een medewerker langdurig in een niet passende functie actief is.

Het is niet alleen voordelig voor een medewerker die zijn of haar inzetbaarheid verbetert, maar ook voor de werkgever. Een hogere inzetbaarheid heeft aanzienlijke voordelen. Werknemers zijn o.a meer flexibel, beter getraind, effectiever en maken minder fouten.

Er zijn ook lange termijn voordelen. Werken aan de inzetbaarheid van medewerkers draagt er toe bij dat de kennis binnen de organisatie geborgd wordt, de organisatie zich sneller aan kan passen aan veranderende marktomstandigheden, de loyaliteit van de medewerkers vergroot wordt en medewerkers carrière kunnen maken binnen de organisatie

Speciaal voor consultancy en advies bureaus op het gebied van loopbaan ontwikkeling zijn er extra doordat cliënten wordt gestimuleerd op basis van matchende beroepen op zoek te gaan naar actuele vacatures

Device Frame

Kenmerken

  • Geeft medewerkers de middelen in handen om zelf hun eigen carrièrepad te kiezen
  • Bevraagd tevredenheid van medewerkers middels Pulse Surveys en Medewerker Tevredenheid Onderzoek.
  • Meet persoonlijkheid, motivatie, gedrag en interessegebieden inclusief sterktes en zwaktes
  • Duidelijke Analytics met overzicht van ontwikkeling van scores
  • Match talent met functies uit onze database. Onze database bevat ongeveer 2000 verschillende functies voor hoger opgeleiden.
  • Bekijk actuele vacatures in onze database. Dankzij een partnership met Indeed kunnen we alle actuele vacatures in elk land benutten voor matching
  • Bevat instructies over hoe nieuwe loopbaanmogelijkheden te verkennen

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen

Vraag hrmforce Employability aan

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over deze hrmforce oplossing? Vul dan onderstaand formulier in. Een van onze adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Aanvraag oplossing