fbpx

Support

Hrmforce is belangrijk voor uw HRM en bedrijfsprocessen. Daarom kun je een kwaliteitsvolle ondersteuning voor jouw investering verwachten. Zijn er nog vragen over het gebruik van hrmforce? Onze support afdeling helpt graag. We zijn te bereiken op +31 88 88 321 88, van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren van 08:30 – 18:00.

Klanten Ondersteuning

Hrmforce is belangrijk voor uw HRM en bedrijfsprocessen. Daarom is er kwaliteitsvolle ondersteuning beschikbaar. Mochten er vragen, onduidelijkheden of problemen zijn, staan wij direct klaar om te helpen.

Als je start met hrmforce, kun je automatisch gebruik maken van onze ondersteuning. Deze is er op gericht om op je behoeftes aan te sluiten. Er zijn verschillende mogelijkheden:
– Telefonische ondersteuning
– Online webinar voor algemene uitleg
– Ondersteuning bij migratie
– Berichtgeving bij nieuwe updates
– Uitleg van de factuur

Online Ondersteuning

Ervaar de vrijheid van onze online ondersteuning. 24 uur per dag toegang tot onze support en product informatie. Ook buiten kantooruren waarin de hrmforce support afdeling actief is kun je een antwoord op je vraag vinden.

Support Portaal
Klanten met toegang tot hrmforce hebben altijd toegang tot het hrmforce Support portaal. Hier vind je:
– Informatie omtrent gebruik van de applicatie
– Help teksten
– Updates van producten
– Nieuws over producten
– Handleiding

Product Updates

Een organisatie staat nooit stil, hrmforce ook niet! Daarom verbeteren en updaten wij onze software oplossing voortdurend. Dit stelt organisaties in staat om onze software optimaal te benutten. We updaten onze producten regelmatig en minimaal een keer per kwartaal.

Met een update verbeteren we het gebruik van de software. De huidige functionaliteit wordt verbeterd en meestal worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Alvorens een update beschikbaar gemaakt wordt aan alle klanten, werkt een selecte groep klanten gedurende aanzienlijke tijd met de update. Onder onze supervisie. Gedurende deze bèta release monitoren we of de update voldoet aan de wensen en eisen in de markt.

Product Ontwikkeling

Bij hrmforce ontwikkelen we onze HRM software gebaseerd op de feedback van onze klanten. Naast deze feedback houden we ook rekening met de relevante ontwikkelingen in de markt en recent wetenschappelijk onderzoek.

Als we onze software ontwikkelen kijken we goed naar de wensen en ervaringen van klanten. Met deze feedback kunnen we de applicatie blijven verbeteren. Daarom ontvangen we graag suggesties en ervaringen. Je kunt je feedback doorgeven aan je accountmanager. Hij of zij neemt zal deze feedback toevoegen aan onze ontwikkelplanning. Op deze manier kunnen we beoordelen hoe suggesties voordeel oplevert voor alle hrmforce gebruikers.