fbpx

Over ons

hrmforce

Als toonaangevende leverancier van HRM software helpen wij organisaties efficiënter te opereren door nieuwe manieren van werken en nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren. Omdat we zelf ondernemers zijn, ondersteunen we onze klanten om hun organisatie te laten groeien door samenwerking te stimuleren en langdurige relaties op te bouwen. Samen kunnen we maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn actief in meerdere landen. Onze lokale distributeurs kunnen u direct in contact brengen met hrmforce. Daarnaast is er een wereldwijd support team in de onderstaande gemarkeerde landen.

 

Software leveren voor HRM

We bedienen organisaties met informatie technologie door het leveren van geavanceerde online assessments, HRM oplossingen en een hoog serviceniveau.

Software en HRM oplossingen

We ontwikkelen oplossingen voor personeelsmanagement in de ‘cloud’. Variërend van een enkele persoonlijkheid of intelligentie vragenlijst tot een compleet instrument voor het verbeteren van ontwikkeling en het verhogen van prestaties. We ondersteunen alle belangrijke HRM processen zoals werving en selectie, ontwikkeling, inzetbaarheid en HR Analytics. Met behulp van deze oplossingen helpen we u om uw organisatie efficiënter in te richten. Omdat we in elke stap van het HR proces ondersteuning bieden, bieden we een hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten.

Ontdek onze online assessments en verken onze HRM oplossingen.

Way of working

 

Het potentieel van jouw sollicitanten en medewerkers in kaart brengen? Wij hebben de knowhow en hebben slechts 6 vaste stappen nodig om een optimale performance te creëren. Wij zijn overtuigd dat deze stappen leiden tot optimaal resultaat en (werk)geluk.

Scan

We gaan altijd voor het maximale (groei) resultaat. Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat een maatwerkaanpak daarbij cruciaal is. Met onze scan brengen we de behoefte van jouw organisatie in kaart. Zie de scan als een startpunt voor een ontwikkel- en ontdekkingsreis.

Insight

De resultaten van de scan leveren een goed beeld van jouw organisatie op. De uitkomsten vormen een voedingsbodem voor onze professionals, waarmee zij aan de slag kunnen gaan. In overleg wordt een plan van aanpak bepaald. Het is de opmaat naar groei.

Custom-made

Hebben we de scan uitgevoerd en bruikbare inzichten verworven, dan kunnen we een passend traject samenstellen voor het beste resultaat. Want bij ‘voldoende’ zijn we zeker niet tevreden. Alleen échte resultaten zijn voor ons goed genoeg. Maatwerk, daar gaan en staan we voor. Met de beste professionals in huis maken we graag een passend voorstel.

Assessment

Assessments ontwikkelen is waar we goed in zijn, waarmee wij steeds opnieuw het verschil maken. Omdat we het zo leuk vinden en er goed in zijn, blijven we ze steeds verder optimaliseren. Op verzoek. Maar ook naar aanleiding van de ontwikkelingen in deze snel veranderende wereld. Alleen de beste assessments voor werkend Nederland!

Result

Ben je op weg naar optimale prestaties, dan zijn assessmentresultaten de versnellers bij uitstek. Ze geven richting en gidsen naar succes en resultaat. Het juiste potentieel op de juiste plek, op het juiste moment, binnen het juiste team. Hebben wij resultaten, dan hebben wij gegarandeerd succes.

Workflow

Door op basis van de resultaten te blijven werken aan groei van resultaat en ontwikkeling van gedrag, kunnen optimale prestaties en (werk)geluk worden bereikt. Met behulp van een digitale ontwikkelcyclus komt iedere medewerker en daarmee ook de organisatie tot gegarandeerd succes. Mede daar halen wij onze voldoening en ons werkgeluk uit! En jij straks ook!

Werken bij hrmforce

Bekijk hier onze openstaande vacatures.