fbpx

Vind de best passende ASSESSMENTS bij elke situatie.

Bepalen welke standaard assessments het beste passen bij je vraag? Zoek dan niet verder! Bij hrmforce hebben we een uitgebreide portfolio voor het meten van intelligentie, persoonlijkheid, drijfveren, gedrag en nog veel meer waarmee je jouw selectie of ontwikkelvraagstuk kunt ondersteunen.

Waarom assessments

Objectiveer de selectie en ontwikkeling van sollicitanten en medewerkers. Door de inzet van objectieve meetinstrumenten met een gevalideerde, hoge voorspellende waarde, kun je (grote groepen) sollicitanten vooraf screenen om de kans op succes in de functie te vergroten. Je interviewt alleen potentieel geschikte kandidaten en bespaart hiermee tijd en geld. Een bovengemiddeld presterende medewerker kan tot 40% meer rendement behalen dan een gemiddelde medewerker. Door vragenlijsten in te zetten voor ontwikkeling, stimuleer je de groei van medewerkers, behoudt je talent en laat je de organisatie en resultaten groeien.

gesprekscyclus hrmforce

Hoe werkt het?

Binnen één uur zet een van onze implementatie specialisten een online portal voor je klaar in de look & feel van jouw organisatie. Maak gebruik van onze gratis competentietaal van 50 competenties uitgewerkt op 4 niveaus (beginner, operationeel, tactisch en strategisch) en onze benchmarks om sollicitanten en medewerkers te testen. Met je eigen testmanager login kan je direct kandidaten uitnodigen. Kandidaten ontvangen vervolgens een email met link naar de portal en kunnen de vragenlijsten direct invullen. Nadat de vragenlijsten zijn ingevuld, zijn de resultaten conform de laatste AVG richtlijnen binnen 1 minuut in de portal beschikbaar. Betalen doe je achteraf op basis van daadwerkelijk afgeronde vragenlijsten of middels een licentie voor onbeperkt gebruik.

Uitgelichte assessments

Assessment

Ability Scan

(Pre)SelectieOntwikkeling
Assessment

Pulse Survey

(Pre)SelectieOntwikkeling

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel je medewerkers, laat je organisatie groeien en behaal het maximale rendement. Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de 242.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die je voorgingen

Vraag een gratis demo aan

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze assessments en HRM oplossingen. Wil je het graag zelf ervaren? Vul dan onderstaand formulier in. Een van onze adviseurs neemt dan (vrijblijvend) contact met je op voor een gratis hrmforce demo.

 

Demo Aanvraag