fbpx

Bij hrmforce zijn er verschillende assessment mogelijkheden onder één dak.

Een assessment is een belangrijk hulpmiddel voor een juiste beslissing bij een selectieprocedure. Het verhoogt de kans op productieve medewerkers en het geeft inzicht in hun ontwikkelpotentieel.

Belangrijk hulpmiddel bij de selectieprocedure

In elke organisatie beslissen mensen over mensen. Een sollicitant aannemen of afwijzen, een zittende medewerker wel of niet laten doorgroeien of interveniëren in een (stagnerende) loopbaan. Deze besluiten raken individu én organisatie. Uiteindelijk bepalen personele beslissingen hoe succesvol jouw organisatie is. Beslissingen nemen blijft echter mensenwerk en pakt niet altijd goed uit. Met als gevolg dat (nieuwe) medewerkers niet goed in jouw organisatie blijken te passen. Of een vroegtijdig vertrek van talent, omdat het niet op waarde kon worden geschat. Gemiste kansen met onnodig hoge kosten.

Een assessment is een belangrijk hulpmiddel voor een juiste beslissing bij een selectieprocedure. Als je niet weet wat je zoekt, dan weet je ook niet wanneer je het gevonden hebt. Een assessment dwingt de organisatie in de spiegel te kijken. Kloppen de verwachtingen met de realiteit, zijn de gestelde eisen haalbaar, zoekt het een schaap met vier of vijf poten, zorgt het dat de kandidaat een juist beeld krijgt van wie de organisatie is en niet alleen van wat ze doen? Een juiste selectie verhoogt de kans op productieve medewerkers en het geeft inzicht in hun ontwikkelpotentieel (en daarmee indirect ook in dat van de organisatie). Met een combinatie van praktijksimulaties (rollenspelen), capaciteitentests en persoonlijkheidsvragenlijsten wordt er informatie zichtbaar die anders verborgen blijft.

gesprekscyclus hrmforce

Keuze assessments

Hrmforce biedt als betrokken en professioneel assessment bureau diverse soorten assessments. Wij zijn het juiste adres voor een selectie-, ontwikkel- en loopbaanassessment of voor een team assessment / groepsanalyse waarbij talenten en ontwikkelpunten van een team inzichtelijk worden gemaakt.

De 5 verschillende assessment opties:

Assessment locaties

Wij werken op verschillende assessment locaties verspreid over heel Nederland. Klik hier voor een actueel overzicht.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen

Vraag direct een assessment aan

Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan via onderstaand formulier contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn daarnaast maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar via +31 (0)88 88 321 88.

Aanvraag advies