fbpx

Competentiespel

Hrmforce Competentiespel

Het hrmforce competentiespel is ontwikkeld om inzicht te krijgen in je competenties en te ontdekken wat er nodig is voor de volgende stap in je ontwikkeling. Je kunt het spel alleen spelen, met z’n tweeën (met een collega, met je leidinggevende of coach), met een groep of team. Het spel is geschikt voor medewerkers, managers, directies, organisatieadviseurs, loopbaanbegeleiders, studenten en coaches. Kortom, voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling van competenties op het werk.

Het competentiespel geeft een antwoord op de volgende vragen:

  • Wil jij meer weten over je eigen competenties?
  • Welke competenties zijn ontwikkelbaar?
  • Waarin moet ik mij nog ontwikkelen om een stap verder te komen?
  • Ik wil een functieprofiel opstellen, maar weet nog niet welke competenties hierbij passen
  • Is een kandidaat geschikt is voor de nieuwe functie?

Voordat je gaat beginnen

Als je start met het gebruiken van het competentiespel, is het handig om vooraf een overzicht te hebben van de competenties die je al beheerst.

Gebruik de Big50 Personality-test om meer inzicht te krijgen in jouw (ontwikkelbare) competenties. Belangrijk is dat je altijd eerlijk bent; het heeft geen zin jezelf competenties toe te delen die je niet of in onvoldoende mate hebt.

Wat te doen met de verkregen inzichten?

Na afloop van het spel heb je meer inzicht in je competenties. Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal tevreden bent met jouw uitslag, maak in dat geval de eindbalans op. Als je zaken echter anders wilt of moet aanpakken, kun je een hiervoor ontwikkelplan maken. Gebruik hiervoor het bijgeleverde formulier ‘Persoonlijk Ontwikkel Plan’. Op dit formulier staat een extra uitleg hoe je jouw persoonlijke ontwikkelplan kunt te gebruiken.

Daarnaast is er een uitgebreid artikel in ons kenniscentrum geschreven, over het opstellen van een persoonlijk plan.

Competentiespel voorbeeld

Het competentiespel bestellen

Het hrmforce competentiespel kost €39,95 en is te bestellen via onze webshop. Klik hier om het hrmforce competentiespel te bestellen.