fbpx

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Met de speciale Teamview van hrmforce is het mogelijk om ook de team-ontwikkeling (sterktes en zwaktes van een heel team) in beeld te brengen. Daardoor is het mogelijk om op basis van talent en analyses taken en doelen te formuleren en te komen tot een Team Ontwikkelplan en Team Actieplan.

Waarom een team ontwikkelen?

Iedereen weet dat je in je eentje niet een bedrijf kunt laten groeien of ontwikkelen. Het feit dat iemand individueel goed presteert wil nog niet zeggen dat hij of zij ook positief bijdraagt aan het teamresultaat. Wat je wilt bereiken, is dat 1+ 1 meer is dan 2. Daarom is het goed dat het team zich ook als téam ontwikkelt en niet alleen de individúen uit het team.

Wat biedt het team ontwikkelingssysteem?

Binnen TeamView is het mogelijk om op basis van de competenties van de individuele docenten doelen te stellen en taken te verdelen en deze te monitoren. Bovendien draagt inzicht in elkaars competenties bij aan een betere onderlinge communicatie.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over wat hrmforce teamontwikkeling voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)88 88 321 88 of mail ons op service@hrmforce.com.