fbpx

Hrmforce als strategische implementatie partner.

De adviseurs van hrmforce bieden de juiste oplossingen op het juiste moment. Samen met jouw organisatie inhaken op economische en maatschappelijke bewegingen. Met als inzet: Jouw organisatie (weer) vitaal en dynamisch maken, door de kracht in jouw organisatie aan te boren.

De wereld verandert, personeel is essentieel

Organisaties veranderen. Zij groeien, vernieuwen of passen zich aan. Niet meegaan en veranderen betekent stilstaan. In tijden waarin de technologische innovatie zo snel gaat, betekent het zelfs achteruitgaan. Organisaties kiezen voor een ambitieuze strategie en zoals altijd is de realisatie van deze strategie de grootste uitdaging. De organisatie heeft behoefte aan een verandertraject dat snel effect heeft.

Op zoek naar een stevige strategische sparring- of tactische implementatiepartner? Behoefte aan een korte, krachtige interventie of een diepgaand ontwikkelingstraject voor jouw organisatie? Hrmforce ondersteunt bij het bepalen van de koers én het verandertraject. Een heldere formulering van de bedrijfsstrategie is noodzakelijk, maar het zijn de medewerkers die de organisatie duurzaam effectief maken. Organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling gaan voor hrmforce altijd samen.

gesprekscyclus hrmforce

Flexibele organisatie

Hoe kan jouw organisatie effectief functioneren in een steeds complexere en veeleisender maatschappelijke en bedrijfseconomische omgeving? Succesvolle organisaties zijn zich bewust van de nieuwe maatschappelijke economische ontwikkelingen en een veranderende marktvraag. Succesvolle organisaties bewegen mee! Hrmforce helpt bij het ontwikkelen van een organische manier van werken en te anticiperen op de toekomst. Dat brengt vitaliteit terug en voorkomt pijnlijke en onverwachte reorganisaties. Elke aangeboden oplossing is maatwerk.

Enkele voorbeelden van thema’s die onderdeel kunnen zijn van het advies:

  • Cultuuronderzoek
  • Functiehuis
  • Outplacement

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen

Vraag hrmforce implementatie aan

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.

Aanvraag advies