fbpx

Trainingen en Assessments

‘Het goede gesprek’

Waarom
Al een poos lang heb je zo nu en dan een functioneringsgesprek, met aan het einde van het jaar het beoordelingsgesprek. Om je op dergelijke gesprekken voor te bereiden ontvang je een ‘checklist’ die ook door jouw leidinggevende wordt ingevuld. Vervolgens gaat het in jullie gesprek vooral over de verschillen in jullie lijsten. Je wilt eigenlijk wat anders en je vraagt je af: hoe dan?

Doel
Deze training is bedoeld voor medewerkers én leidinggevenden. Erg mooi als er diversiteit in de groep is.

Over de training

In deze training leer je hoe je een goed evaluatiegesprek voert:

  • In openheid over verwachtingen en doelstellingen kunnen praten
  • Oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn
  • Feedback vrágen
  • Kunnen benoemen van ontwikkelpunten

Na het volgen van de training wordt je verantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkeling en je kunt hiervoor een appél doen op jouw leidinggevende en/of collega. Afspraken over te bereiken doelen zijn bespreekbaar gemaakt. Je weet dat er oprechte aandacht is voor jouw ontwikkeling en jouw bijdrage aan de organisatie.

De training is interactief en je krijgt veel mogelijkheden om in de praktijk te oefenen.

Benieuwd naar onze andere trainingen? Bekijk hier het trainingsaanbod.

Maatwerk

Ieder traject wordt aangepast naar de specifieke situatie van jouw organisatie en de deelnemers van de training. De training kan op locatie plaatsvinden. De duur van de training is afhankelijk van de situatie, het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

Testmethode: 360 Graden Feedback

Door onze unieke testmethodiek, creëren wij de perfecte combinatie. Je krijgt inzicht in jouw gedrag op basis van feiten en dat vormt het uitgangspunt van de training.

 

gesprekscyclus hrmforce

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.