fbpx

Het sollicitatieproces versnellen en vereenvoudigen, zonder gedoe!

Career@ is uw professionele, gebruiksvriendelijke partner in ieder sollicitatieproces. Eén systeem waarin uw hele sollicitatieproces is ondergebracht, volledig naar eigen wens in te richten. Alles vanaf één plek te overzien en aan te sturen. Zo verloopt het sollicitatieproces sneller, eenvoudiger en zonder gedoe.

Vindt u het sollicitatieproces ook zo’n gedoe?

De sollicitatieprocedure moet weer opgestart. Alles komt op uw schouders terecht en iedereen klopt bij u aan. Langzaam aan verdwijnt uw overzicht. Een cv van een kandidaat uit uw e-mail slepen, een opmerking van een collega, waar slaat u alles op? U mag uiteindelijk weer iedereen informeren, overal achteraan en de juiste mensen mobiliseren. Het proces moet transparant, maar hoe? Een tijdrovende klus iedere keer weer. Vindt u dit ook zo’n gedoe? Hoe zorgt u dat u toch steeds weer professioneel overkomt en het proces in goede banen leidt?

Device Frame

Ervaar het gemak van Career@

Met Career@ overziet en stuurt u het gehele sollicitatieproces vanuit één omgeving, wat u een enorme tijdwinst oplevert. U kunt kandidaten en medewerkers koppelen aan de juiste stappen en houdt zo iedereen eenvoudig op de hoogte. Career@ is helemaal naar uw eigen wensen in te richten. Kandidaten volgen het proces ook, via hun app. Zo bent u echt transparant. Door de eenvoud van het programma kunt u direct aan de slag na downloaden, er is geen implementatieproces voor nodig.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen

Vraag Career@ aan

Heeft u nog vragen over deze hrmforce oplossing of behoefte aan advies?
Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.

Aanvraag oplossing