fbpx

Testpublishers

HrmForce

HrmForce biedt innovatieve online psychometrische assessments en oplossingen voor talent management uitdagingen in de gehele HR cyclus. HrmForce is een one-stop-shop voor al uw HR instrumenten en oplossingen!
Geen hardware, geen software, geen zorgen!

Cubiks
Cubiks past wetenschappelijke inzichten toe om kwalitatief hoogstaande talent management en -assessment methodes en oplossingen te ontwerpen en uit te voeren.
Wat jullie organisatie ook doet, waar ook ter wereld, ons ervaren team van bedrijfspsychologen, HR-specialisten en psychometristen staat voor jullie klaar om jullie te ondersteunen bij het filteren, selecteren, identificeren en ontwikkelen van je medewerkers.
Het is niet voor niets dat Cubiks een vertrouwde partner is van meer dan 1000 klanten in meer dan 50 landen, met een excellente reputatie en een lange lijst van onderscheidingen om dit aan te tonen.

PiCompany
PiCompany helpt haar klanten blijvend resultaatgericht te worden. Door het implementeren van bouwstenen van de High Performance organisatie realiseert PiCompany zichtbaar en direct business resultaat.
De  visie is dat organisaties steeds flexibeler zullen worden. Flexibeler om zich sneller aan te kunnen passen aan de globaliserende wereld, waarin veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Mensen spelen een cruciale rol in de flexibiliteit van organisaties. Meer dan andere investeringen, is de investering in mensen hoog renderend. Mensen investeren vooral zelf in hun inzetbaarheid. Hierbij worden ze optimaal ondersteund door de organisatie die aangeeft wat er van ze wordt verwacht en wanneer ze succesvol zijn. Mensgerichtheid combineren met meetbaarheid is het hart van onze concepten.

Master Management
Master Management is een internationaal managementbedrijf, opgericht in Denemarken in 1985. Vandaag de dag zijn zij vertegenwoordigd in 13 landen en in de afgelopen jaren heeft Master Management een lange lijst opgebouwd van vooraanstaande Europese bedrijven waarmee zij mee samen werken. Master Management ontwikkelt en verkoopt instrumenten voor psychologische beroepstesten.
Naast het ontwikkelen van persoonlijkheidstests, houdt Master Management zich bezig met professioneel en prestatie georiënteerd advieswerk op het gebied van human resources, zowel in Nederland als in een groot aantal andere Europese landen.

SHL/CEB
SHL biedt een uitgebreid online portfolio aan capaciteitentests, persoonlijkheidsvragenlijsten en andere HR-oplossingen voor grote en kleine organisaties. De OPQ is het meest gebruikte instrument ter wereld voor het meten van persoonlijkheid.
Naast de HR instrumenten beschikt SHL over het Universal Competency Framework, het UCF. Dit is een vooraanstaand competentiemodel welke als basis kan dienen voor alle competentie ontwikkelingen.

VanderMaesenKoch
Van der Maesen & Koch HRM-Advies levert innovatieve instrumenten en methoden voor assessment en competentie-ontwikkeling.  Het gaat om: tests, zoals voor werving en selectie; toetsen, bijv. voor niveaubepaling en certificering; trainingsmodules.

HRVision
Met HRVision delen wij onze passie om talenten van mensen zichtbaar te maken en deze talenten met werk en presteren te verbinden.
HRVision zet met haar innovatieve online assessment methode Savvy een nieuwe standaard. Multimediale testen. Bijzondere testen zoals stressbestendigheid. De testen zijn adaptief (passen zich aan het niveau van de kandidaat aan) zodat eenieder tot aan zijn/haar grenzen wordt getest. Organisatiespecifieke normgroepen maken het mogelijk om daadwerkelijk prestaties te voorspellen. En niet in de laatste plaats: de integriteittest waarmee inzicht wordt gegeven in het gedrag van een persoon wanneer hij/zij voor (morele) dilemma’s wordt gesteld.