fbpx

Sluit je aan bij het Partner Netwerk van hrmforce.

Ons uitgebreide netwerk van partners is actief in alle regio’s met diverse expertise gebieden. Partners hebben specialisaties waaronder assessment, training, coaching, implementatie en begeleiding.  Ze helpen hun klanten bij definiëren, meten, weten en realiseren van het potentieel van het talent.

Hrmforce partnerprogramma

Het partnerprogramma is bedoeld voor HR leveranciers die door organisaties worden gecontracteerd om (advies over) talentoplossingen te leveren die de hele levenscyclus van werknemers omvatten. Het partnernetwerk bestaat onder andere uit recruitment bureaus,  HR adviesbureaus, assessment bureaus, talent management software providers en (internationale) resellers. hrmforce werkt samen met het partnernetwerk om onze producten en diensten te leveren via of onder begeleiding van onze partners.

gesprekscyclus hrmforce

Talentmanagementsystemen

Verhoog de efficiëntie van uw HR-proces en verbeter de kwaliteit van uw recruitment met de objectivering van gedrag, de capaciteiten en het potentieel van uw mensen. Voordelen:

  • Verlaagt aanzienlijk de kosten en HR-tijd die wordt besteed aan procesautomatisering
  • Verhoogt de objectiviteit door geldige, onbevooroordeelde en functierelevante beoordeling
  • Biedt een uniforme weergave van persoonsgegevens binnen uw bestaande systeem
  • Biedt uitgebreide rapportage- en analytische tools binnen handbereik
    Creëert een prettige kandidaat-ervaring

Internationale distributeurs

Als onderdeel van een voortdurende inspanning om onze wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en organisaties over de hele wereld van dienst te zijn, werken we samen met consultants om onze producten en services te leveren op geografische locaties waar we geen regionale kantoren hebben.

Ons huidige netwerk van distributeurs bestrijkt Europa, Azië en Noord-Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons distributienetwerk.

Deze organisaties maken al gebruik van hrmforce

Wat andere partners zeggen

“Alle tests verkrijgbaar bij één partij, bespaart ons veel (licentie)kosten. Daarnaast veel expertise op testgebied die op prettige wijze wordt gedeeld”

-HR Consultant | HR Dienstverlener

“Doordat hrmforce lean & mean is en met behulp van moderne ICT werkt, wordt er snel, adequaat en goedkoop gewerkt”

-HR Manager | Vastgoedbedrijf

hrmforce partnership aanvragen

Benieuwd of een partnership met hrmforce iets voor uw organisatie is? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar.

Aanvraag advies