fbpx

Online assessments

Corona Scans

Fase:
Functioneren & Beoordelen, Ontwikkeling Segment: gedrag

Doel:
In kaart brengen hoe medewerkers de ontwikkelingen naar aanleiding van het Corona (Covid-19) virus ervaren.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
5 minuten

Vorm:
Meerkeuze op een 5-punt schaal

Extra:
Herhaal meting 2-wekelijks voor inzicht in veranderingen.

Uitleg

Sinds een aantal maanden geleden heeft elke organisatie de gevolgen van het Corona virus ervaren. De meeste organisaties zijn waar mogelijk overgegaan naar werken vanuit huis. Dit betekent dat er minder contact tussen collega’s onderling en tussen het management en haar medewerkers zal zijn. Iedere medewerker gaat op een andere manier met verandering en tegenslag om. De ene persoon zal direct proactief wensen en zorgen benoemen terwijl de andere voorzichtig zichzelf terugtrekt. Om in één keer direct alle medewerkers te kunnen bevragen heeft hrmforce twee Corona Scans ontwikkeld.

  1. De Corona Thuiswerk Scan
  2. De Corona Status Scan

 

De Corona Thuiswerk Scan bevraagd medewerkers omtrent hun thuiswerk situatie. De resultaten (individueel of geanonimiseerd per groep)  geven aan in hoeverre medewerkers organisatorisch en procesmatig voldoende in staat zijn om hun werkzaamheden uit te voeren.

De Corona Status Scan bevraagd medewerkers omtrent hun werkhouding en gevoelens naar aanleiding van de Corona omstandigheden. Hiermee wordt de stemming binnen de organisatie snel en effectief in beeld gebracht waardoor het management direct interventies kan plegen op de aandachtspunten.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de standaard scans volledig op maat te maken door in de Pulse Survey tool zelf een vragenlijst samen te stellen met behulp van onze database.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.