fbpx

Inzage kandidaten voor leidinggevenden – Week 44

Auteur: Floor Hendriks | Published on: donderdag 2 november 2023 | Last updated on: woensdag 8 november 2023

In de nieuwste update van hrmforce richten we ons op de verbeterde inzage rechten voor managers. De toegang tot kandidaatgegevens was voorheen al mogelijk, maar de manier waarop deze informatie gevonden kon worden, was niet altijd even duidelijk. Voorheen moesten leidinggevenden verschillende tabs doorlopen om alle relevante informatie te verzamelen, van persoonlijke ontwikkelingsplannen tot vragenlijsten en ontwikkelgesprekken.

Nu is al deze informatie gecentraliseerd onder het tabblad ‘gebruikers kandidaten’, waardoor leidinggevenden direct toegang hebben tot een geïntegreerd overzicht van alle gegevens, inclusief ontwikkelmatrixen en de mogelijkheid om direct door te klikken naar ontwikkelgesprekken. Afhankelijk van de organisatie-instellingen kunnen managers ook toegang krijgen tot contract-, salaris-, verlof- en verzuimgegevens. Dit maakt het makkelijker voor leidinggevenden om een compleet beeld te krijgen van hun medewerkers op één centrale plaats.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Interesting article? You can share it here:

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.