fbpx

Nieuw: Bila Basic op maat in te richten – Week 36

Auteur: Floor Hendriks | Published on: donderdag 7 september 2023 | Last updated on: donderdag 7 september 2023

Er is recent een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de Bila Basic, oftewel het beknopte ontwikkelgesprek. Dat bespreken we in de wekelijkse update in bovenstaande video. De Bila Basic is een vereenvoudigde versie van het volledige ontwikkelgesprek, waarin medewerkers en leidinggevenden eenvoudig afspraken kunnen maken over persoonlijke ontwikkeling en werkzaken.

Wat deze update echt bijzonder maakt, is de volledige aanpasbaarheid. Zowel de instructieteksten als de specifieke thema’s met uitleg voor leidinggevenden en medewerkers zijn nu volledig aan te passen aan de behoeften van jouw organisatie. Je hebt nu de vrijheid om alles naar wens in te richten of indien gewenst kunnen wij je helpen met de configuratie.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Bekijk voor meer video’s het hrmforce YouTube kanaal.

Interesting article? You can share it here:

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.