fbpx

Online assessments

Pulse Survey

Fase:
(Pre)selectie, ontwikkeling

Doel:
De mogelijkheid bieden aan organisaties om met behulp van onze standaard vragenlijsten en vragendatabase zelf vragenlijsten te ontwerpen en deze te versturen naar sollicitanten en medewerkers.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
Variërend van 5 tot 30 minuten

Vorm:
De vorm is zelf te bepalen met behulp onze vragenlijst tool. Open, gesloten, meerkeuze, 5 – 10 punt schaal vragen zijn mogelijk.

Extra:
De Pulse Survey wordt ook benut voor (maatwerk) tevredenheidsonderzoeken. Deze resultaten kunnen via Analytics op grafische wijze kunnen worden weergegeven alsmede in Excel worden gedownload.

Uitleg

In de hrmforce portal is het voor organisaties mogelijk om zelf vragenlijsten samen te stellen. Vanuit hrmforce zijn er ongeveer 40 vragenlijsten toegevoegd ter inspiratie. Denk hierbij aan onderwerpen als Mentale weerbaarheid, Medewerkerstevredenheid, Faalangst, Confrontatiedriehoek, Teamscan, Belangstellingsvragenlijst etc. De database met voorbeeldvragen bestaat uit meer dan 1000 items.

Naast de standaard vragenlijsten en items kan de gebruiker zelf nieuw vragen toevoegen en deze opnemen in een vragenlijst. Deze vragenlijsten kan volledig op maat worden samengesteld. Denk hierbij aan vragen per pagina, email teksten, rapportage teksten, factor benamingen. Ook is er een weging van de ruwe scores toe te voegen zodat de scores in een normaal verdeling worden getoond in de rapportage.

De rapportage is zowel individueel als op groepsniveau te genereren. Met name de groepsrapportage is ontworpen om de resultaten op grafische wijze te presenteren. Ook kan hiermee (bijvoorbeeld in het kader van medewerkerstevredenheid) de verandering tussen de verschillende metingen in kaart worden gebracht.

Meer weten over deze test? Neem contact met ons op.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.