fbpx

Online assessments

Typology

Fase:
Ontwikkeling, functioneren & beoordelen

Doel:
Inzicht in het type medewerkers, gebaseerd op hoe we omgaan met dominantie (invloed versus samenwerken) en emotie (gevoel versus ratio).

Device Frame

Assessment info

Tijd:
10 minuten

Vorm:
Per aanschrijving aangeven welk gedrag het beste past.

Extra:
Ook te gebruiken als laagdrempelige, direct toegankelijke test voor op uw website.

Uitleg

Deze vragenlijst is gebaseerd op de theorie van Jung. Om onze doelstellingen te bereiken door het nastreven van individueel en collectief succes, zijn we afhankelijk van de manier waarop we onze boodschap communiceren. Ongeacht achtergrond en opvoeding zijn er bepaalde gangbare karakteristieken die op verschillende typen van toepassing zijn.
HrmForce Typology is gebaseerd op vier indicatoren: hoe gaan we om met dominantie (invloed versus samenwerken) en emotie (gevoel versus ratio). Dit levert vier kwadranten op: Enthousiasteling (Rood), Ondersteuner (Geel), Pragmaticus (Blauw), Analist (Groen).

Wilt u meer weten over deze vragenlijst? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs op 0888832188 of mail ons op service@hrmforce.com !

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.