fbpx

Online assessments

Groepsrollen

Fase:
Ontwikkeling, functioneren & beoordelen

Doel:
Overzicht van de groepsrollen, die een medewerker al dan niet zal aannemen in bepaalde situaties.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
15 minuten

Vorm:
Zelf punten toebedelen aan de beste passende stelling.

Extra:
Ideaal voor samenstellen gebalanceerd team!

Uitleg

De kandidaat vult thuis of op de werkplek een online vragenlijst in met de focus op teamrollen. Dit geeft een overzicht van de groepsrollen waar de kandidaat de voorkeur aan geeft. Het identificeert de stijl die hij waarschijnlijk zal aannemen, die hij onder sommige omstandigheden zal aannemen en die hij waarschijnlijk niet zal aannemen in een team of groepssituatie. Het beschrijft vervolgens mogelijke gedragingen van mensen met een vergelijkbare voorkeur voor die groepsrol.

Wilt u meer weten over deze vragenlijst? Neem dan contact op met een van onze adviseurs op 088-8832188 of mail ons op service@hrmforce.com!

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.