fbpx

Maatregelen hrmforce als gevolg van het Coronavirus

Auteur: Floor Hendriks | Published on: vrijdag 20 maart 2020 | Last updated on: vrijdag 20 maart 2020

hrmforce corona

 

Hrmforce werkt door

In 2009 is hrmforce ten tijde van een economische crisis gestart. In uitdagende marktomstandigheden hebben we onze organisatie toch kunnen opbouwen. Op dit moment verkeren we weer in uitzonderlijke mondiale en economische omstandigheden. Niemand die weet wat er op ons af komt, hoe verdere maatregelen er uit zullen zien en hoe lang het nog gaat duren. Het coronavirus en de daarmee samenhangende onzekerheid leidt tot veel vragen. In ieder geval willen wij u graag informeren over onze huidige dienstverlening.

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen bij hrmforce, door deze pagina in de gaten te houden en/of onze pagina op LinkedIn te volgen.

 

Assessments en coaching

Geplande assessments en coaching afspraken kunnen doorgaan als kandidaten geen klachten hebben als keelpijn, hoesten, niezen, neusverkoudheid en koorts en zij de afgelopen 2 weken niet in een risicogebied buiten Nederland zijn geweest.

Vanuit hrmforce hanteren wij de volgende maatregelen: onze adviseurs mogen alleen assessments afnemen als zij klachtenvrij zijn en niet in een risicogebied buiten Nederland zijn geweest.

Verder nemen wij de algemene maatregelen in acht zoals handen wassen, geen handen schudden en minimaal 2 meter uit elkaar staan of zitten. Waar een fysiek assessment niet wenselijk is, kan dit ook online worden afgenomen.

Een online assessment bestaat uit:

  • tests en vragenlijsten die worden afgenomen via een beveiligde assessmentportal;
  • een online ontmoeting tussen kandidaat en adviseurs in een beveiligde en op de kandidaat ingerichte omgeving. Deze ruimtes zijn makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie. Hier vinden interviews, gedragssimulaties en rollenspelen live plaats in een volwaardige sessie;

Wilt u toch liever omboeken dan brengen wij daar uiteraard geen extra kosten voor in rekening.

 

Online vragenlijsten en assessments gewoon beschikbaar

Het test- en assessmentplatform is gewoon bereikbaar. Geplande assessments en testen kunnen daar doorgang vinden. Ook kunnen nieuwe testen gewoon worden uitgezet en ingepland.

 

Klantenservice gewoon bereikbaar

Het klantenserviceteam van hrmforce is thuis aan het werk. We verwachten de service op niveau te kunnen houden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden we u hier uiteraard van op de hoogte. Mocht u vragen hebben, zijn wij bereikbaar op service@hrmforce.com.

 

Bericht van onze consultants

In principe komen wij niet bij u langs voor afspraken en presentaties. Wij zijn echter gewoon telefonisch en via de mail beschikbaar. Wij verzorgen nog wel online productpresentaties in de vorm van webinars, die u op afstand kunt volgen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen via sales@hrmforce.com.

 

Trainingen hrmforce Academy geannuleerd

Door het Corona-virus zijn wij helaas genoodzaakt alle trainingen tot 6 april te annuleren. Dit vinden wij ontzettend jammer en we doen ons uiterste best om de hinder hiervan voor u zo veel mogelijk te beperken.

Omdat we niet weten hoe het virus en de bijbehorende (overheids)maatregelen zich ontwikkelen, plannen we de trainingen nog niet opnieuw in. Zodra dit mogelijk is, delen we die informatie met u op deze pagina. Deelnemers die zich hadden ingeschreven voor een training in maart, hebben van ons een mail ontvangen.

Wanneer we genoodzaakt zijn om trainingen na 6 april (en verder) te annuleren, dan leest u er op deze pagina meer over. Heeft u zich reeds aangemeld voor een training, dan ontvangt u van ons tijdig een bericht per e-mail.

 

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met onze adviseurs: 088 – 88 321 88 of neem contact op met uw accountmanager.

 

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.