fbpx

Inzage en Analytics in het hrmforce CRM – Week 46

Auteur: Floor Hendriks | Published on: donderdag 16 november 2023 | Last updated on: vrijdag 17 november 2023

Dit keer bespreken we de nieuwste ontwikkelingen in Inzichten en Analytics binnen het CRM-systeem van hrmforce, speciaal ontwikkeld voor partners, resellers en gebruikers. Belangrijke updates omvatten de integratie van informatie uit de portal in het bestaande gegevensoverzicht voor relaties. Dit maakt het mogelijk voor zowel gebruikers als accountmanagers om met één klik een overzicht van verbruikte vragenlijsten en activiteiten te bekijken. Dit nieuwe systeem biedt een gedetailleerd inzicht in de communicatie en interacties binnen de organisatie, inclusief de samenvatting van communicatie op facturen. Hoewel specifieke e-mailinhoud niet wordt getoond, worden de onderwerpen wel weergegeven voor maximale transparantie.

Deze update biedt superusers en hrmforce-contactpersonen een compleet overzicht van alle interacties, inclusief pijnpunten en successen. Het doel is om voor alle betrokken partijen meer inzicht en overzicht te bieden, wat vooral nuttig is voor grotere organisaties met frequent hrmforce-contact. Gebruikers kunnen deze nieuwe functies activeren of deactiveren op verzoek. Voor meer informatie of bij interesse in deze functies, neem contact op met hrmforce.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Interesting article? You can share it here:

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.