fbpx

Plannen van Vragenlijsten – Week 43

Auteur: Floor Hendriks | Published on: donderdag 26 oktober 2023 | Last updated on: donderdag 26 oktober 2023

Welkom bij de wekelijkse update van hrmforce, waarin we ons richten op het plannen van vragenlijsten voor kandidaten. Vanaf nu is het mogelijk om een datum in de toekomst te kiezen voor het versturen van de vragenlijst. Dit betekent dat je een vragenlijst kunt klaarzetten om bijvoorbeeld over een week of vijf dagen verstuurd te worden. De vragenlijst wordt rond het middaguur lokale tijd verstuurd.

Daarnaast kun je nog steeds een einddatum instellen voor wanneer de vragenlijst ingevuld moet zijn, alhoewel dit meer als een richtlijn voor de kandidaat dient. Er kunnen reminders gestuurd worden als dit zo is ingesteld, maar technisch gezien blijft de vragenlijst beschikbaar tot het wordt ingevuld, zelfs als de deadline is verstreken.

Het open laten staan van een vragenlijst brengt geen extra kosten met zich mee; er wordt pas gefactureerd als de vragenlijst daadwerkelijk is ingevuld. Ook is het mogelijk om standaardinstellingen voor je organisatie aan te passen, zodat je niet iedere keer handmatig instellingen hoeft te wijzigen bij het toevoegen van een vragenlijst.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Interesting article? You can share it here:

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.