fbpx

Facturatie in relatie tot de AVG/GDPR – Week 25

Auteur: Floor Hendriks | Published on: vrijdag 23 juni 2023 | Last updated on: vrijdag 23 juni 2023

In deze hrmforce-update focussen we op facturatie in relatie tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of GDPR. We willen je graag informeren over een belangrijke wijziging in de manier waarop je de facturen ontvangt. We hebben feedback ontvangen van een aantal organisaties dat ze, in het kader van de AVG, liever een overzicht ontvangen van het aantal afgenomen tests zonder de specifieke namen van de kandidaten op de facturen. Voorheen toonden we details zoals de naam van de kandidaat en welke test ze hadden ingevuld, inclusief de datum.

In reactie hierop hebben we ons facturatieproces aangepast om meer flexibiliteit te bieden. Organisaties, partners en distributeurs kunnen nu kiezen of ze wel of niet de namen van de kandidaten op de facturen willen zien. Als u ervoor kiest om deze niet weer te geven, ontvang je een factuur die alleen de aantallen van de afgenomen tests laat zien.

Kijk deze video voor een duidelijk overzicht van deze nieuwe facturatie-optie en hoe het je helpt om te voldoen aan de AVG-vereisten.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Bekijk voor meer video’s het hrmforce YouTube kanaal.

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.