fbpx

Het verschil tussen Pay as you Go en een hrmforce licentie – Week 23

Auteur: Floor Hendriks | Published on: donderdag 8 juni 2023 | Last updated on: donderdag 8 juni 2023

In bovenstaande video bespreken we onze twee facturatiemodellen die ontworpen zijn om aan de behoeften van verschillende organisaties te voldoen.

Onze standaardmodule is een licentie voor onbeperkt gebruik. Dit model is gebaseerd op de specifieke behoeften van uw organisatie, zoals het soort vragenlijsten dat u nodig heeft en het volume van gebruik. Met deze optie kunt u zoveel vragenlijsten en oplossingen gebruiken als u wilt voor zowel sollicitanten als medewerkers. De kosten kunnen jaarlijks of maandelijks worden betaald, waarbij de jaarlijkse optie voordeliger is.

Voor organisaties die minder frequent vragenlijsten willen inzetten, bieden we een Pay-As-You-Go-model aan. Deze optie is ideaal voor kleinere organisaties die maximaal 30 kandidaten per jaar willen testen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal afgenomen tests.

In de video beantwoorden we ook mogelijke vragen over onze facturatiemodellen. We bespreken hoe deze kunnen worden afgestemd op uw behoeften, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor meer informatie. Ons doel is om facturatie transparant en flexibel te maken voor elke klant.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Bekijk voor meer video’s het hrmforce YouTube kanaal.

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.