fbpx

Introductie van Nieuwe Elementen in de Big Fifty Personality Rapportage

Auteur: Floor Hendriks | Published on: woensdag 10 mei 2023 | Last updated on: woensdag 10 mei 2023

Er zijn recent een aantal  nieuwste aanvullingen op onze Big Fifty Personality Rapportage, beschikbaar gekomen die we in onderstaande video bespreken. De Big Fifty, gebaseerd op de Big Five voorspellende modellen, is een instrument dat al lang in een kortere versie beschikbaar is. We hebben nu twee nieuwe elementen geïntroduceerd om het nog nuttiger en informatiever te maken. Het eerste nieuwe element is een persoonlijk rapport, een bondige tekstuele samenvatting van de factorencores. Dit rapport is opgesteld met de hulp van coaches om de formulering zo vriendelijk mogelijk te maken. Het is bedoeld om direct met de kandidaat te worden gedeeld, zodat ze zelfs vóór de feedback een idee kunnen krijgen van hun scores. Het tweede nieuwe element is een signalenrapportage. Hierbij gebruiken we het Kernkwadrant van Ofman om scores te duiden. We kijken naar kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën op basis van de uiterste scores. Dit geeft inzicht in mogelijke aandachtspunten of ontwikkelpunten voor de sollicitant of medewerker. Beide nieuwe rapportages kunnen eenvoudig worden geactiveerd in de instellingen en zijn beschikbaar in zowel de Big Fifty Personality Rapportage als het competentieoverzicht.

Bekijk onderstaande video om meer te weten te komen over deze nieuwe elementen in de Big Fifty Personality Rapportage en hoe ze kunnen bijdragen aan uw HR-processen.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Bekijk voor meer video’s het hrmforce YouTube kanaal.

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.