fbpx

Nieuwe generieke matchprofielen in hrmforce – Week 24

Auteur: Floor Hendriks | Published on: donderdag 15 juni 2023 | Last updated on: donderdag 15 juni 2023

Bij hrmforce weten we dat de juiste match maken tussen een kandidaat en een functie van groot belang is. In deze video leggen we uit wat matchprofielen zijn en hoe we nieuwe generieke matchprofielen hebben geïntroduceerd om het proces te vergemakkelijken.

Een matchprofiel in hrmforce wordt gegenereerd door een kandidaat een vragenlijst te laten invullen, waarna een rapportage wordt geproduceerd over persoonlijkheid, leiderschap, motivatie, intelligentie, enzovoort. Met deze informatie kan een ideaal profiel worden geselecteerd en afgestemd op de specifieke behoeften van een rol, zoals accountmanager.

Wij hebben naar aanleiding van de toenemende vraag vanuit organisaties, die al gebruik maken van matchprofielen, generieke matchprofielen geïntroduceerd. Deze profielen zijn gebaseerd op data vanuit wetenschap, onze ervaring, en testresultaten van kandidaten voor de meest voorkomende 30-35 functies binnen organisaties. Daarnaast zijn we een stap verder gegaan door niet alleen de matchprofielen aan te passen, maar ook onze competentieprofielen. Hierdoor kunnen organisaties nu de standaard hrmforce-profielen zien en vergelijken met de profielen die ze zelf hebben toegevoegd.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Bekijk voor meer video’s het hrmforce YouTube kanaal.

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.