fbpx

Competentieoverzicht bij de Big Fifty Personality – Week 26

Auteur: Floor Hendriks | Published on: donderdag 29 juni 2023 | Last updated on: donderdag 6 juli 2023

We kregen een vraag binnen over de relatie van het competentieoverzicht met de Big Fifty Personality test.  Het competentieoverzicht is een samenvatting van verschillende metingen, waaronder persoonlijkheid, motivatie en cognitieve capaciteiten. Het combineert belangrijke elementen uit diverse rapportages om een gewogen score op competenties te bieden. Dit is vooral nuttig als je naast de Big Fifty Personality ook andere tests zoals motivatie of cognitieve capaciteitstests opneemt. Je kunt het competentieoverzicht aanpassen door te kiezen welke elementen je wilt activeren of deactiveren, wat zorgt voor een op maat gemaakt rapport.

Samengevat, het competentieoverzicht heeft een hogere voorspellende waarde en biedt diepgaandere analyses wanneer gecombineerd met meerdere metingen. Bekijk bovenstaande video voor meer informatie hierover.

Mocht je naar aanleiding van de video nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met onze servicedesk.

Bekijk voor meer video’s het hrmforce YouTube kanaal.

Interesting article? You can share it here:

Floor Hendriks

Floor heeft een royale ervaring in het adviseren en implementeren van (online) HR instrumenten en diensten. Al meer dan tien jaar specialiseert hij zich in het benutten van online assessments en tools voor talent management uitdagingen in de HR cyclus met als doel de prestaties van medewerkers en organisaties te verhogen.