fbpx

Online assessments

CanMeds

Fase:
(Pre)selectie, ontwikkeling, functioneren & beoordelen

Doel:
Aangeven hoe makkelijk een medewerker met een bepaald persoonlijkheidsprofiel specifieke competenties kan laten zien of kan ontwikkelen. Daarnaast wordt het presteren op een specifieke rol gescoord.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
+/- 20 minuten

Vorm:
Afhankelijk van gekozen vorm: Persoonlijkheid of 360 Feedback.

Extra:
De persoonlijke ontwikkel matrix wordt bij automatisch gegenereerd en combineert de resultaten van beide CanMeds vragenlijsten.

Uitleg

Een competentie beschrijft een combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag die belangrijk is om met succes op een bepaald gebied resultaten te behalen. Met deze vragenlijsten (Big Fifty Persoonlijkheid CanMeds en 360 Feedback CanMeds) wordt gebruikt gemaakt van de CanMeds competenties. Op basis van scores op de factoren kan voor iedere competentie worden aangegeven hoe gemakkelijk iemand met een bepaald persoonlijkheidsprofiel deze competentie kan laten zien of kan ontwikkelen. Tevens wordt het daadwerkelijke presteren op een specifieke rol gescoord.

Meer weten over CanMeds? Neem contact met ons op.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.