fbpx

Online assessments

Conflictstijlen test

Fase:
Ontwikkeling, functioneren & beoordelen

Doel:
Analyseren van het individuele gedrag in conflict situaties. De test geeft aan in welke mate een bepaalde conflictstijl iemand tot nut kan zijn.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
15 minuten

Vorm:
Kandidaten geven aan in hoeverre ze het eens zijn met stellingen.

Extra:
Wordt vaak gebruikt voor team ontwikkeling en mediation.

Uitleg

Deze vragenlijst is ontworpen om het individuele gedrag in conflict situaties te analyseren. Conflict situaties zijn situaties waarin de belangen van twee personen niet gelijk zijn. Het getoonde gedrag is een resultaat van persoonlijke voorkeuren en de situatie waarin iemand is beland. Deze vragenlijst helpt om de mix van conflictstijlen te analyseren. De score op een van de 5 conflictstijlen geeft aan in hoeverre deze stijl u tot nut kan zijn en hoe gemakkelijk deze gehanteerd kan worden.

Meer weten over de Conflictstijlen test? Neem contact ons op.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.