fbpx

Online assessments

Levensloop Scan

Fase:
Ontwikkeling

Doel:
Inzicht krijgen in de levensloop van een kandidaat om daarmee aanknopingspunten voor coaching en ontwikkeling bloot te leggen.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
25 minuten

Vorm:
Open vragen

Extra:

Uitleg

Om meer zicht te krijgen op de persoonlijke ervaring en belevening van de kandidaat tijdens zijn/haar leven kan het nuttig zijn de kandidaat in alle rust uit te dagen om dieper te reflecteren op de verschillende levensfases. Door kandidaten te prikkelen om diepere herinneringen bloot te leggen per levensfase zullen er zowel voor de kandidaat als voor de coach/begeleider inzichten en patronen in beeld worden gebracht die aanknopingspunten bieden om thema’s in het heden vanuit de historie te beschouwen en mogelijk te verklaren. Het invullen van de vragenlijst is al een interventie op zichzelf en heeft daarmee als ervaring en als resultaat dubbel toegevoegde waarde.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.