fbpx

Online assessments

Coaching Screener Scan

Fase:
Ontwikkeling

Doel:
Inzicht krijgen in welke klachten en problemen een kandidaat ervaart en hoe hij/zij hiermee omgaat.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
25 minuten

Vorm:
Meerkeuze op een 5-punt schaal

Extra:
Kan ook voor effectmeting (Routine Outcome Monitoring) worden benut.

Uitleg

Iedere persoon loopt op een bepaald moment in het leven tegen bepaalde zaken aan. Het is zeker niet altijd zo dat alles altijd alleen maar beter zal gaan. In mindere periodes kunnen er klachten ontstaan. Om een passende interventie te vinden is het prettig om de mate van de ervaren klachten in kaart te brengen. Als de klachten in beeld zijn is het ook nuttig om te weten hoe de kandidaat hier mee om gaat. Na het invullen ontstaat een compleet beeld van de situatie op dit moment. Eventueel kunnen er herhaalmetingen worden uitgevoerd om voortgang en afname van klachten nader in kaart te brengen.

De vragenlijst is met name goed te benutten bij coaching om in ieder geval tijdens de intake, maar ook daarna, een objectief beeld te verkrijgen van de stand van zaken.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.