fbpx

Online assessments

Intake Candidate

Fase:
Selectie

Doel:
Alle vragen die in de ideale situatie in het eerste interview aan de orde moeten komen alvast online stellen, zodat het interview echt inhoud kan krijgen.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
Ongeveer 20 minuten

Vorm:
Open vragen aangevuld met een aantal meerkeuze (ja/nee) vragen.

Extra:
Voor leidinggevende posities kunnen aanvullende vragen worden gesteld. Ook is het mogelijk om het CV van kandidaten volledig uit te vragen.

Uitleg

In elk interview is het noodzakelijk een serie standaard vragen te stellen. Gezien u meestal maar maximaal anderhalf uur de tijd heeft voor het eerste gesprek, kunt u tijd besparen door alle standaard vragen vooraf al te laten beantwoorden. Hiermee weet u vooraf al wat de meest bijzondere, opvallende en opmerkelijke zaken zijn. In het gesprek zelf kunt u daardoor direct inzoomen op concrete vragen en meer tijd besteden aan de match op soft skills waaronder competenties.

De bevraagde onderwerpen zijn onder andere: gezinssamenstelling, verwachtingen interview/functie/assessment, keuzes in opleiding en loopbaan, taken en verantwoordelijkheden huidige functie, leiderschap(sstijl), hobby’s, talenkennis, mogelijke beperkingen en belemmeringen.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.