fbpx

Online assessments

Beroepskeuze test

Fase:
Ontwikkeling, functioneren & beoordelen

Doel:
Antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? en een advies omtrent passende en minder passende beroepsgroepen.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
15 minuten

Vorm:
Gedwongen keuze vragenlijst

Extra:
Kandidaten kunnen zelf zoeken op passende beroepen en actuele vacatures.

Uitleg

In deze beroepskeuze test, ook wel de ‘Career Interest assessment’ genoemd, worden meerdere onderdelen met elkaar gematcht. Drie vragen zijn daarbij leidend: Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat wil ik? Deze vragen worden middels 3 verschillende vragenlijsten uitvoerig gemeten. Naast inzage in deze 3 vragen worden de resultaten van de 3 vragenlijsten ook gecombineerd in een advies omtrent passende en minder passende beroepsgroepen. Bekijk ook de Loopbaanwaarden test.

Meer weten over de Beroepskeuze test? Neem contact ons op.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.