fbpx

Online assessments

Value Drives

Fase:
Ontwikkeling

Doel:
Voor bedrijven is verandering een belangrijk thema. Binnen die kaders zijn het de waarden van mensen die een rol spelen. Met de Value Drives vragenlijst worden deze waarden gesorteerd op kleur en in kaart gebracht.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
10 tot 15 minuten

Vorm:
Kandidaten kunnen per groep van 6 begrippen aangeven welke het meest van toepassing zijn in volgorde van belangrijkheid.

Extra:

Uitleg

Volgens het model kunnen ideeën zich van mens tot mens verspreiden. Daarmee wordt bepaald hoe mensen over bepaalde zaken denken en waarom ze ergens in geloven. Dergelijke ideeën kunnen specifiek de aantrekkende en afstotende krachten achter de ontwikkeling van waarden bij de mens zijn. Dit wordt gebruikt om waardesystemen aan te duiden. Het gaat niet om wát ze denken, maar hoe ze andere mensen beïnvloeden. Hierdoor komen de diepere waardesystemen aan het licht, waarop mensen hun oordelen en observaties beoordelen. De waardesystemen worden aangeduid met kleuren. Het eerste systeem is het meest simpele en van daaruit wordt het steeds complexer. Elk waardesysteem heeft z’n eigen kenmerkende uitingsvormen. De termen zijn uitgedrukt in een kleur.

Hrmforce heeft een transparante en heldere interpretatie van een model vertaalt in factoren en kleuren dat kan worden benut voor persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.