fbpx

Online assessments

Appraisal

Fase:
Functioneren & beoordelen

Doel:
Verschaffen feedback (90 graden) vanuit een aantal verschillende perspectieven. Ideaal als input voor de functionerings- en beoordelingscyclus.

Device Frame

Assessment info

Tijd:
Ongeveer 20 minuten.

Vorm:
Afhankelijk van het aantal geselecteeerde competenties, worden per competentie 5 vragen gesteld over het gedrag van de medewerker in de praktijk.

Extra:
De resultaten kunnen ook worden verwerkt in de functionerings- en beoordelingscyclus.

Uitleg

Appraisal is een ander woord voor 90graden feedback. Constructieve feedback is essentieel voor ontwikkeling.

Deze rapportage verschaft gedetailleerde feedback omtrent vaardigheden, capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en andere werk gerelateerde kenmerken, gegeven vanuit een aantal verschillende perspectieven. De kandidaat krijgt gestructureerde feedback omtrent hoe hij/zij zichzelf ziet, maar tevens over hoe de kandidaat op zijn/haar manager overkomt. Het is een perfecte input voor de functionerings- en beoordelingscyclus. De afnametijd van de test is ongeveer 25 minuten.

Meer weten over deze test? Neem contact met ons op.

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel medewerkers, laat de organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.